Aug
10
2023

Pressemeddelelse Kulturporten i Farum

For Dades og Sophienberg Gruppen skal vi opføre et ca. 7.900 m2 stort boligbyggeri i den centrale del af Farum. Det nye boligbyggeri skal fungere, som en åben og arkitektonisk byport og omfavne Farums grønne uderum, kreative kulturhus og Bytorv. Læs mere her. 

Jun
23
2023

1. spadestik i Svenstrup

Sammen med AP Ejendomme har vi netop taget første spadestik til et nyt hovedkontor til den danske virksomhed Precision Technic Defence Group, der har base i Aalborg. Læs mere her.

Apr
11
2023

Regnskab 2023

I følge seneste regnskab har Raundahl & Moesby realiseret en omsætning på 1.7 mia. kr. og en fortjeneste før skat på 86,8 mio. kr. - efter skat 79,2 mio. kr. Omsætningen er et betydeligt løft i forhold til året før og er den største i selskabets historie. Læs mere her. 

Mar
08
2023

Ny boligprojekt i Thors Have i Odense

For Heimstaden skal Raundahl & Moesby opføre et 23.170 m2 stort boligbyggeri i Odense. Thors Have bliver en helt ny bydel med almene boliger, private udlejningsboliger, rækkehuse og et bofællesskab, hvor biodiversitet og grønne ude- og opholdsarealer er i højsædet.

"Vi har varetaget alle opgaver lige fra grundkøb, skitsering og myndighedsbehandling, og dermed sikrer vi investoren den bedst mulige investering. Vi glæder os nu til at kunne tage 1. spadestik torsdag d. 9 marts i samarbejde med Borgmester Peter Rahbæk Juel og Heimstaden" fortæller projektudviklingschef hos Raundahl & Moesby, Janus Hermansen. Læs mere her. 

Jan
16
2023

Nyt projekt for ATP Ejendomme

Hos Raundahl & Moesby er vi stolte over muligheden for at være med på dette særdeles spændende byggeprojekt for ATP Ejendomme. Som altid vil vi have fokus på at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for det værdiskabende samarbejde. Vi ser nemlig ethvert byggeprojekt som en helhedsløsning, hvor alle fagligheder skal samles og bidrage til opgaven.


”Byggeriet certificeres til DGNB Guld og udføres i øvrigt med stor respekt for det aftryk, vi er med til at sætte for eftertiden” udtaler Carsten Raundahl.

Pressemeddelelse fra ATP Ejendomme. 

Jan
02
2023

Aarhus Stiftstidende har været på besøg

VI ARBEJDER ALTID HÅRDT PÅ AT LEVERE ET GODT ARBEJDE og flere og flere bemærker da også vores positive resultater. I sidste uge blev vi kontaktet at Aarhus Stiftstidende, som gerne ville lave et interview med Carsten Raundahl – Det er der kommet denne artikel ud af.

Dec
13
2022

Pressemeddelelse - Smedeland

Raundahl & Moesby totalentreprenør på visionært byomdannelsesprojekt

Raundahl & Moesby A/S skal i samarbejde med Koncenton A/S opføre en karré med 184 lejligheder samt erhverv som del af et ambitiøst byomdannelsesprojekt i Hersted Industripark. Beliggenheden i Storkøbenhavn, med den kommende Letbanestation og Vestskoven som nabo, er særdeles attraktiv og et af de områder, Raundahl & Moesby opfører flere byggerier i.

Med en helhedsorienteret tilgang, har Raundahl & Moesby i samarbejde med Koncenton stået for udvikling af projektet og lavet den tilhørende lokalplan. Der har været et tæt samarbejde med Albertslund Kommune, og lokalplanen er netop vedtaget og indeholder et samlet byggeri på 13.816 m² bolig samt erhverv og p-kælder.

Flere projekter i området

Raundahl & Moesby har tidligere været totalentreprenør på byomdannelsesprojekter, bl.a. i Kirkebjerg, Brøndby og udtaler: ”Vi er glade for at deltage i endnu et ambitiøst byomdannelsesprojekt. Det er spændende at udvikle nye boligområder, og vi arbejder ud over dette projekt med 5-6 andre beliggenheder i området. Både beliggenheden i Storkøbenhavn og visionen om den bæredygtige udvikling af forstæderne taler direkte ind i den fortælling, vi ønsker at være en del af ” udtaler projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby, Morten Jensen.

Springende etageantal

En eksisterende erhvervsbygning nedbrydes for at skabe plads til byggeriet, som opføres som en firelænget karré i springende etageantal fra 4 til 7 etager. Facaden udføres med røde mursten og fladt tag ligesom gårdrummet anlægges grønt med legeaktiviteter for områdets børn. Lejlighederne er i varierende størrelser og henvender sig til en hurtigt voksende lejermasse. Byggeriet igangsættes i foråret 2023 og vil efter planen stå færdigt i 2025.

Sep
21
2022

Halvårsregnskab 2022

PRESSEMEDDELELSE

Halvårsregnskab polstrer Raundahl & Moesby yderligere

Raundahl & Moesby fortsætter vækstrejsen og har netop aflagt et markant halvårsregnskab. Omsætningen er i koncernen steget til 890 mio. kr. fra 583 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet før skat er steget til 51,0 mio. kr. fra 49,7 mio. kr.

”Jeg tror, der er mange grunde til vores vækst” udtaler CEO, Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby og forsætter: ”Vi har en god økonomi, og det giver tryghed for investorer og bygherrer. Omvendt har vi også mærket inflationen, som har udhulet vores resultat. Vi har haft en række sager, hvor der var aftalt fast totalentreprisesum, og hvor vi har skullet købe underentrepriserne ind i et marked med markant højere priser. Med det taget i betragtning, er vi glade for at kunne levere et halvårsresultat på niveau med sidste år. Det vigtigste er, at vores bygherrer ikke har kunnet mærke forskel, og føler sig godt serviceret uanset vores økonomi på den enkelte sag.”

Stærk økonomi i Raundahl & Moesby

”Soliditet er blevet et meget vigtigt parameter for investorer og bygherrer, og her kommer vores konservative udbyttepolitik gennem årene os til gode. Egenkapitalen steg i halvåret til 352 mio. kr., hvoraf ikke mindre end 192 mio. kr. var ren likvid kapital. Vi kan mærke at markedet er meget fokuseret på sikkerheden for, at entreprenøren har den økonomiske styrke til at kunne gennemføre byggeriet. Derfor får vi et stigende antal henvendelser fra investorer og bygherrer, som bidrager til en stærk pipeline flere år frem” slutter Carsten Raundahl

For hele året forventer Raundahl & Moesby på koncernbasis at hæve omsætningen fra 1,25 mia. kr. til ca. 1,7 mia. kr. Resultatet for 2022 er estimeret til ca. 90 mio. kr. mod 101 mio. kr. i 2021.

Sep
15
2022

R&M valgt til første byggeri på Amtsygehuset Aarhus

Vi er glade og stolte over at være blevet valgt til det første arealsalg og byggeri på det tidligere Amtssygehus på Tage Hansens gade i Aarhus. Vi glæder os til at være med til at forandre det ikoniske område til en ny central bydel i Aarhus.

Det ca. 14.000 m2 boligprojekt der er tegnet af Link Arkitektur, indeholder også detailbutikker i stueetagen og er udviklet sammen med den tyske ejendomsforvalter og investor Patrizia, som vi også har haft et rigtig godt samarbejde med på det prisvindende boligprojekt Æbeløen i Aarhus.

Det kommende boligprojekt vil blive udformet med stor respekt for de gamle bevaringsværdige bygninger, som har ligget på grunden siden 1935, og der vil blive draget arkitektoniske paralleller imellem de nye og de eksisterende bygninger.

Vi glæder os til opgaven og til at igangsætte arbejdet med lokalplanen.

Pressemeddelelse fra Aarhus Kommune.

Sep
06
2022

132 boliger i Slagelse

PRESSEMEDDELELSE

Raundahl & Moesby skal bygge et 9.870 kvm stort boligbyggeri for Koncenton. Byggeriet er det 12. byggeri, Raundahl & Moesby opfører for Koncenton.

Raundahl & Moesby skal igen bygge boliger for Koncenton. Projektet opføres på Rosenkildevej i Slagelse og er udviklet i samarbejde med Tetris. Området husede tidligere den gamle kaserne, som blev nedrevet i 2021, og området udvikles nu til et nyt boligområde.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Raundahl & Moesby om endnu et spændende ejendomsprojekt. Vi har efterhånden lavet mange sager sammen og har et godt kendskab til hinanden. I Koncenton ved vi, at vi har at gøre med en totalentreprenør, der leverer rettidigt og i rette kvalitet, og det er væsentligt for vores projekters succes, siger ejendomsdirektør i Koncenton, Anders Bangsgaard.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

Raundahl & Moesby er landsdækkende og har på Sjælland også succes med at opføre byggerier udenfor Storkøbenhavn. Der opføres byggerier helt ud til Frederikssund, Hillerød, Espergærde og nu også Slagelse.

Byggeriet på Rosenkildevej er et seniorvenligt kvalitetsbyggeri på 9.870 kvm fordelt på 132 boliger og et 150 kvm stort fælleshus. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres, og der opføres i tilknytning til byggeriet ud over fælleshuset et orangeri og forskellige udendørs faciliteter.

I området opfører Tetris ligeledes et seniorbofællesskab samt rækkehuse.

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S