Maj
03
2022

Ingen ændringer i ejerskab

Efter ActivumSG Capital Management, som ejer Casa A/S har købt KPC A/S fortsætter Raundahl & Moesby A/S uændret med den samme ejerkreds. Bo Knudsen og familien bag KPC ejer fortsat 40 % af Raundahl & Moesby A/S. Læs mere her.

Apr
05
2022

Raundahl & Moesby sætter handling bag biodiversitet

Vi har valgt at investere offensivt i biodiversitet. Kristine Engemann Jensen, som er biolog og forsker ved Aarhus Universitet er tilknyttet virksomheden og skal bidrage med ekspertviden om biodiversitet og samtidig arbejde med at få mere biodiversitet ind i selskabets mange bolig- og erhvervsprojekter. Læs mere her

Mar
18
2022

Æbeløen vinder MIPIM AWARD

Æbeløen i Aarhus vinder prestigefuld international ejendomspris

Prisen for årets bedste boligbyggeri blev torsdag aften tildelt projektet, Æbeløen, ved den internationale ejendomskonference MIPIM i Cannes.

Æbeløen består af 146 boliger fordelt på lejligheder og byhuse. Som en del af projektet er der tilføjet en ny gade til Aarhus’ Øgadekvarter – Æbeløgade – der åbner og forbinder det nye boligområde direkte med byen og Botanisk Have. Projektet er udviklet i samarbejde med CEBRA, der er arkitekterne bag projektet.

I forbindelse med prisoverrækkelsen i aftes udtalte vores CEO, Carsten Raundahl:
”Vi er meget stolte over, at have vundet denne flotte pris. Æbeløen blev vundet i konkurrence om et kommunalt grundudbud, hvor vinderkriteriet ikke blot var højeste pris, men i lige så høj grad, hvor meget det foreslåede projekt ville bidrage til byen. I samråd med naboen, Botanisk have, blev vores løsning at etablere et bydelskvarter, hvor alle typer af ”bynatur”. 

Læs hele pressemeddelelsen her. 

Mar
09
2022

Regnskab 2021

2021 var endnu et godt år for Raundahl & Moesby. Vi glæder os over at fortsætte vækstrejsen i 2022. Læs mere her.

Feb
28
2022

Kontorbyggeri til over en halv milliard

Spændende projekt, som vi har været med til at formgive i samarbejde med SHL - Schmidt Hammer Lassen Architects og Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Nu glæder vi os til, at de første lejeaftaler er underskrevet og byggeriet kan igangsættes.

Læs mere her. 

Jan
18
2022

Smedegården, Glostrup

Vi glæder os til at komme i gang med byggeriet af Smedegården i Glostrup. Læs mere her. 

Jan
06
2022

Danish Crowns samler domicil under et tag

Læs mere her. 

Dec
21
2021

Koncern-klimaregnskab

Læs mere om vores koncernt-klimeregnskab her. 

Okt
11
2021

Nyt boligbyggeri i Esbjerg

I Esbjerg går byggeriet snart i gang på Mølleparkvej, hvor vi skal bygge Hirsehaven for Heimstaden. Her er tale om tre karréblokke på i alt 11.500 kvm, der falder fra seks til tre etager. Ejendommene tæller i alt 132 lejligheder, som fordeler sig på to, tre og fire værelser, alle med enten have eller altan. Læs mere her.

Jun
23
2021

Pæne ord fra Stadsarkitekten i Aarhus

Pæne ord fra Stadsarkitekten i Aarhus Anne Mette Boye omkring Æbeløen - et projekt, som vi i 2016 vandt i et offentlig udbud fra Aarhus Kommune. Projektet er udviklet i samarbejde med CEBRA og Oluf Jørgensen A/S.

Se mere her. 

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S